Erityistaidot

VEITSILEIKKUU,

JENKKISIILI JA AMERIKKALAINEN PARRANAJO

JUHLAKAMPAUKSET

VÄRJÄYKSET JA KAMPAUKSET

Veitsileikkaus on tekniikka, jolla hiuksia leikataan saksien sijaan veitsellä. Tekniikka kehitettiin bob-tyylin leikkaamiseen, mutta se levisi nopeasti myös muihin hiusmalleihin. Pitkien, suorien hiusten tullessa muotiin on veitsileikkauksesta on tullut yhä suositumpaa. Veitsileikkaus on omiaan antamaan pehmeitä linjoja, joihin on luotu tekstuureja ja pehmeästi kerrostettua muotoja. Eroavuudet eivät kuulosta suurilta, mutta ne lisäävät merkittävästi hiusten asettumista ja luonnollista liikkumista.

Kampausta suunniteltaessa mietitään seuraavia seikkoja:

– halutaanko hiusten olevan kiinni vai auki?
– onko tyyli klassinen, romanttinen,           räiskyvä vai jotain muuta?

Ammattilainen auttaa onnistuneen kokonaisuuden suunnittelussa. Unelmien kampaus syntyy yhteistyönä. Toteutuksessa kuullaan asiakasta. Kampausta voidaan myös koristella hiuslisäkkein, kukin tai koruin.

Hiustenvärjäys on erinomainen tapa muuttaa ulkonäköä. Rohkeilla hiussävyillä voidaan tuoda persoonaa vahvasti esiin. Mitä terveempi hius on, sitä kauniimpi ja kiiltävämpi lopputuloksesta tulee. Ammattilaisen tekemä värjäys tapahtuu hiusta säästäen. On lukuisia mahdollisuuksia värjätä ja sävyttää hiuksia. Hiusvärin ei tarvitse olla kestoväriä, myös kevytsävyllä saa pitkäkestoista sävytystä ja upean väriset kiiltävät hiukset. Jos oma luonnollinen väri on mieleinen, voi hiustenleikkauksen yhteydessä valita esim. pikasävyn, jolla saa kiiltoa ja kirkastusta.

MOTTO


 ​"Alussa oli piste, siitä muodostui viiva, viivasta kaari ja kaaresta täydellinen muoto. Muoto sekä täydelliset mittasuhteet ovat intohimoni niin kampauksissa kuin leikkauksissa" 

Sari Launis

VARAA AIKA

Salon So Lux
Teiskontie 35
33521 Tampere

mob +358 40 5795532

sari.launis@hotmail.com

AUKIOLOAJAT

Ma        (suljettu)

Ti-Pe     9-17 tai sopim. mukaan
La-Su   (sopim. mukaan)

 

 © 2018 North East Design