top of page

VEITSILEIKKUU,

JENKKISIILI JA AMERIKKALAINEN PARRANAJO

VÄRJÄYKSET JA KAMPAUKSET

Veitsileikkaus on tekniikka, jolla hiuksia leikataan saksien sijaan veitsellä. Tekniikka kehitettiin bob-tyylin leikkaamiseen, mutta se levisi nopeasti myös muihin hiusmalleihin. Pitkien, suorien hiusten tullessa muotiin on veitsileikkauksesta on tullut yhä suositumpaa. Veitsileikkaus on omiaan antamaan pehmeitä linjoja, joihin on luotu tekstuureja ja pehmeästi kerrostettua muotoja. Eroavuudet eivät kuulosta suurilta, mutta ne lisäävät merkittävästi hiusten asettumista ja luonnollista liikkumista.

Hiustenvärjäys on erinomainen tapa muuttaa ulkonäköä. Rohkeilla hiussävyillä voidaan tuoda persoonaa vahvasti esiin. Mitä terveempi hius on, sitä kauniimpi ja kiiltävämpi lopputuloksesta tulee. Ammattilaisen tekemä värjäys tapahtuu hiusta säästäen. On lukuisia mahdollisuuksia värjätä ja sävyttää hiuksia. Hiusvärin ei tarvitse olla kestoväriä, myös kevytsävyllä saa pitkäkestoista sävytystä ja upean väriset kiiltävät hiukset. Jos oma luonnollinen väri on mieleinen, voi hiustenleikkauksen yhteydessä valita esim. pikasävyn, jolla saa kiiltoa ja kirkastusta.

JUHLAKAMPAUKSET

Kampausta suunniteltaessa mietitään, halutaanko hiusten olevan kiinni vai auki tai onko tyyli esim. klassinen, romanttinen, räiskyvä vai jotain muuta.

Ammattilainen auttaa onnistuneen kokonaisuuden suunnittelussa. Unelmien kampaus syntyy yhteistyönä. Toteutuksessa kuullaan asiakasta. Kampausta voidaan myös koristella hiuslisäkkein, kukin tai koruin.

bottom of page